Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea și-a extins gama de produse

Angajații MERE Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături, în magazinul de pe strada Calea lui…


Angajații MERE Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături, în magazinul de pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. Laura Mihăilă, directorul magazinului, este preocupată constant de a îmbunătăți și diversifica serviciile. Tocmai de aceea, anunță extinderea gamei de produse, în special în ceea ce privește semipreparatele din carne și produsele congelate. De asemenea, la MERE Râmnicu Vâlcea veți putea găsi de acum încolo și legume congelate. Mai mult, s-a mărit și varietatea de produse de curățenie, chimice și îngrijire personală, iar clienții care au vizitat până acum magazinul MERE au deja certitudinea că acolo sunt cele mai competitive prețuri la detergenți. Nu ratați o sesiune de cumpărături profitabilă, explorând noile produse!

În condițiile în care prețurile alimentelor cresc vertiginos, Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea vine cu oferte la o mulțime de produse. Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim. 

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.