ÎN 30 NOIEMBRIE, DESCHIDEM MAXI PET RÂMNICU VÂLCEA!

Te așteptăm cu tot soiul de bunătăți pentru animăluțele de companie!

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINEVENITE ÎN MAGAZIN | APLICAȚIE DEDICATĂ | PARCARE GRATUITĂ | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE  

Primul magazin Maxi Pet din Râmnicu Vâlcea va fi locul ideal pentru a răsfăța și îngriji animăluțele de companie. Univers specializat, dedicat bunăstării și sănătății prietenilor necuvântători, Maxi Pet Râmnicu Vâlcea îți promite o experiență centrată pe relația cu animăluțul tău, într-o atmosferă primitoare, caldă. 

Maxi Pet Râmnicu Vâlcea își deschide porțile joi, 30 noiembrie, odată cu inaugurarea Retail Park Râmnicu Vâlcea, în Strada Posada nr. 51.

Peste 300 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie – acestea sunt elementele ce conturează o experiență de neuitat.

Maxi Pet – Hipermarketul preferat al animăluțelor de companie

Cu o gamă largă de produse destinate animalelor de companie și părinților lor, Maxi Pet Râmnicu Vâlcea își propune să devină destinația ta preferată atunci când vrei să-I oferi cele mai bune produse.

De la hrană în variante super premium, premium sau mărci proprii, economice până la gustări de tot soiul, vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru a-ți îngriji și răsfăța animăluțul. Accesorii și jucării dintre cele mai ușchite te vor ajuta să creezi momente distractive care să devină amintiri și să întărească legătura cu animăluțul tău. Iar, produsele pentru igienă și sănătate – șampoane, soluții de igienă, suplimente sau, chiar medicamente – subliniază, o dată-n plus, că, la Maxi Pet Râmnicu Vâlcea, bunăstarea animăluțelor este prioritatea noastră. 

Maxi Pet – Animăluțele sunt bine-venite în magazin

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie, invitându-le în magazin, cu căldură. Suntem bucuroși să-i vedem însoțindu-și părinții adoptivi în timpul cumpărăturilor, să-i observăm când își aleg singuri hrana preferată sau jucăriile, și, bineînțeles, să-i cunoaștem.

Maxi Pet – Hipermarket și Punct Farmaceutic Veterinar

Convinși că animăluțul tău merită tot ce este mai bun, iar tu ai o experiență de cumpărături facilă, fără efort, am adunat totul sub același acoperiș pentru tine. Așadar, la Maxi Pet Râmnicu Vâlcea, pe lângă varietatea de produse, vei găsi și punct farmaceutic veterinar. În cadrul acestuia, sub îndrumarea personalului dedicat, vei putea identifica soluții pentru nevoile dietetic sau medicale ale animăluțului tău.

Maxi Pet APP – Program de loialitate și aplicație dedicată

Odată ce intri în comunitatea Maxi Pet, poți accesa programul de loialitate, în special, prin aplicația mobile dedicată. Maxi Pet App se poate descărca GRATUIT pe orice telefon smart cu sistem de operare Andriod sau iOS și-ți va permite, după ce te înregistrezi, să activezi oferte și cupoane de reduceri. În plus, la fiecare achiziție efectuată în Maxi Pet Râmnicu Vâlcea sau oricare alt magazine fizic Maxi Pet, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor adduce reduceri și bonusuri.


În concluzie, experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie, dedicându-ne total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digital convenabilă, în pas cu nevoile tale.
Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe FacebookInstagramTikTok și YouTube.

Maxi Pet Râmnicu Vâlcea

Str. Posada nr. 51, în incinta Retail Park Râmnicu Vâlcea

Program:

  • Luni – Vineri: 09.00 – 21.00
  • Sâmbătă: 09.00 – 20.00
  • Duminică: 09.00 – 19.00

Nr. Telefon: 0351.434.995