!NOU! UNIVERSUL MAXI PET – ACUM MAI APROAPE DE TINE!  DESCOPERĂ-L ALĂTURI DE ANIMĂLUȚUL TĂU!  

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE…

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | FARMACIE VETERINARĂ   

Animăluțele de companie oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Iar, cum orice membru al familiei merită tot ceea ce este mai bun, te așteptăm, cu drag, în noul magazin Maxi Pet ce și-a deschis, recent, porțile în Râmnicu Vâlcea, respectiv Retail Park Râmnicu Vâlcea

Această a 15-a locație este o confirmare că deservim cu folos comunitățile din care facem parte și, totodată, întărim rețeaua națională de magazine Maxi Pet. 300+ m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie. 

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Atât în magazine cât și pe site, îți punem la dispoziție o gamă variată de mărci economice, premium sau super premium, astfel încât să găsești produse care să se încadreze în bugetul tău și care să fie pe placul animăluțelor. 

Fie că animăluțul tău încearcă gamele proprii Maxi Pet, fie că are o altă gamă favorită, cu siguranță, se va linge pe botic în timp ce tu vei ieși din magazin cu zâmbetul pe buze! 

Maxi Pet – animăluțele sunt bine – venite în magazin

Experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele lor. Întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie. Mai mult, mizăm pe integrarea lor în familie, motiv pentru care fiecare animăluț de companie este bine-venit în magazinele și familia #MaxiPet

Vino, însoțit de animăluțul tău și încurajează-l să-și aleagă singur recompensele sau jucăriile, să-și probeze hăinuțele sau, pur și simplu, să-și primească porția de Maxi Răsfăț de la echipa noastră.   

Maxi Pet – hipermarket şi diete veterinare pentru animăluțele de companie 

Maxi Pet înseamnă varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, nu în ultimul rând, diete veterinare. Acestea din urmă acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu! 

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru fiecare cumpărătură făcută în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora. Așadar, susținând campanii de adopție sau donând hrană și accesorii, contribuim la crearea unui mediu sănătos și fericit pentru animăluțe. Suntem convinși că împreună putem contura o comunitate în care toate ființele – mari sau mici – să se simtă valorizate, iubite și protejate.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube.

Maxi Pet Râmnicu Vâlcea

Str. Posada nr. 51, în incinta Retail Park Râmnicu Vâlcea

Program:

  • Luni – Vineri: 09.00 – 21.00
  • Sâmbătă: 09.00 – 20.00
  • Duminică: 09.00 – 19.00

Nr. Telefon: 0350.408.005