Răsfoiește revista MERE! Oferte la sute de produse în magazinul din Râmnicu Vâlcea

Răsfoiește noua revistă MERE și descoperă ofertele valabile și în magazinul din Râmnicu Vâlcea. Prețuri…

Răsfoiește noua revistă MERE și descoperă ofertele valabile și în magazinul din Râmnicu Vâlcea. Prețuri mici în fiecare zi la MERE Râmnicu Vâlcea, pentru că, iarna aceasta, market-ul tău preferat este partenerul prețurilor mici.

Semipreparate delicioase, produse de băcănie, dulciuri, sucuri, băuturi alcoolice, cafea, detergenți, produse de curățenie, chimice și îngrijire personală, șevețele, hârtie igienică, mâncare pentru câini și pisici, candele, scutece pentru bebeluși și adulți, dar și câteva articole de îmbrăcăminte sau produse textile. La MERE Râmnicu Vâlcea găsiți cam tot ce aveți nevoie! Recent, directorul magazinului MERE Râmnicu Vâlcea, Laura Mihăilă, a anunțat extinderea gamei de produse, în special în ceea ce privește semipreparatele din carne și produsele congelate. Astfel, la MERE Râmnicu Vâlcea veți putea găsi de acum încolo și legume congelate, dar și produse din pește sau fructe de mare.
Vă puteți convinge răsfoind revista magazinului, iar mai apoi dați o fugă la MERE Râmnicu Vâlcea, de pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. Programul este între orele 09.00 – 20.30.
În condițiile în care prețurile alimentelor cresc vertiginos, Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea vine cu oferte la o mulțime de produse. Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim. ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.