RÂMNICU VÂLCEA. I-au pus cătușele la mâini după ce a comis aceeași infracțiune în trafic de două ori

Aviz inconștienților care au impresia că legea a fost făcută pentru a fi încălcată. Prins…

Aviz inconștienților care au impresia că legea a fost făcută pentru a fi încălcată. Prins de două ori conducând deși avea permisul suspendat, un tânăr din Râmnicu Vâlcea s-a văzut cu cătușele la mâini. “Brățările” i-au fost puse pentru 24 de ore, cu posibilitatea de “prelungire”, în funcție de ce va decide procurorul de caz.

“În fapt, acesta a fost depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat. Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat (două acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea probării întregii activități infracționale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ