Tragedie în ziua de Crăciun. Familie decedată la Vaideeni în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon

UPDATE: Cele trei persoane decedate sunt fiul, nora și nepotul viceprimarului comunei Vaideeni, Cornel Vasile…

UPDATE: Cele trei persoane decedate sunt fiul, nora și nepotul viceprimarului comunei Vaideeni, Cornel Vasile Ichim. “Nu există cuvinte pentru o asemenea tragedie! Trei suflete minunate au plecat la îngeri pentru a-l veghea pe Iisus, într-o zi mare! Suntem alături de viceprimarul comunei Vaideeni Ichim Vasile Cornel cu tot sufletul și dragostea noastră! Știm că trece printr-o suferință nemăsurabilă, dar îi dorim multă putere de a continua și de a spera! Sincere condoleanțe!” – anunță Primăria Vaideeni.

O adevărată tragedie în comuna Vaideeni, județul Vâlcea. Azi, 25 decembrie 2023, chiar în ziua de Crăciun, trei persoane au murit în propria casă din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon. Se pare că drama s-a petrecut din cauza unui boiler pe gaz, pe care cei trei membri ai familiei îl foloseau în baie.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani și un minor de 7 ani, toți din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă” – informează IPJ Vâlcea.