ȘOCANT. Minori surprinși făcând sex în public, în spatele Casei Științei din Râmnicu Vâlcea

UPDATE: Imaginile cu minorii au fost șterse. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz extrem de…

UPDATE: Imaginile cu minorii au fost șterse. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz extrem de grav și au dat startul unei anchete. Cazul a fost semnalat, iar acum vom lăsa organele de cercetare penală să își facă treaba.

Trei minori, ce probabil nu au vârste mai mari de 12-13 ani, au fost surprinși făcând sex în public și gesturi obscene, chiar în spatele Casei Științei din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre doi băieți și o fată, care s-au ascuns în zona respectivă având impresia că nu îi poate vedea nimeni. Sigur, este o zonă rău-famată, să-i spunem așa, ținând cont că se zvonește că acolo merg frecvent tinerii să se drogheze, nestingheriți de oamenii legii. Revenind, direct pe asfalt, unul dintre băieți s-a dezbrăcat în zona intimă, iar fata și-a dat și ea pantalonii jos și s-a urcat peste el. Cel de-al doilea băiat s-a rezumat doar la a face gesturi obscene.
Oamenii care au fost martorii acestui eveniment au încercat să-i alunge și să-i întrerupă din actul sexual, ceea ce au și reușit în cele din urmă, înainte de a chema Poliția.
Vom reveni cu detalii cu privire la ce va întreprinde IPJ Vâlcea în urma acestor dezvăluiri, menționând că potrivit Legii 61/2002, “actele de perversiune sexuală cu o persoană care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi”.
Imaginile vor fi puse la dispoziția autorităților.