Mănăstirea Dintr-un Lemn a fost prădată de hoți

Publicația valceainfo.ro a făcut azi o serie de dezvăluiri cu privire la un jaf ce…

Publicația valceainfo.ro a făcut azi o serie de dezvăluiri cu privire la un jaf ce a avut loc la Mănăstirea Dintr-un Lemn, unde persoane necunoscute ar fi intrat în incinta lăcașului de cult și au furat banii strânși de-a lungul săptămânii trecute. Fapta a avut loc în seara zilei de duminică, 10 februarie 2024, iar hoții nu au fost prinși până acum. Conform unor surse, unul dintre suspecți ar fi un tânăr care a comis mai multe furturi în trecut la aceeași mănăstire. Însă deocamdată este doar bănuială. Iată ce spune Poliția Vâlcea despre acest caz:

“La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, I.P.J. Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui lăcaș de cult din comuna Frâncești, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză, la nivelul Poliției Orașului Băbeni, fiind deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul creat urmează a fi stabilit.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea identificării presupușilor autori ai faptei pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”.