UPDATE: PERCHEZIȚII la hoții din BĂLCEȘTI. Patru persoane încătușate…

UPDATE: Magistratul de caz al Judecătoriei Bălcești a respins cererea procurorului de arestare preventivă a…

UPDATE: Magistratul de caz al Judecătoriei Bălcești a respins cererea procurorului de arestare preventivă a celor patru suspecți de furt calificat de la Bălcești. Alexandru-Cristian A., Ionuț-Dorin D., Georginel-Marian I. şi Constantin-Robert D. au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile, iar polițiștii sunt nevoiți să-i elibereze de îndată din arest.


Patru indivizi sunt acuzați de furt calificat, după ce au jefuit o societate comercială din Bălcești. Anchetatorii au descoperit dovezile necesare împotriva hoților în urma unor percheziții domiciliare pe care le-au efectuat zilele trecute. Suspecții au și fost încătușați de polițiștii din Bălcești, iar acum urmează să fie duși în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

“În fapt, la data de 12 februarie a.c., bărbații, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, ar fi sustras aproximativ 200 de metri de cablu de rețea de telefonie ce aparținea unei societăți comerciale din orașul Bălcești, creând un prejudiciu de 10.000 de lei.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la 2 locuințe din orașul Bălcești, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri folosite la comiterea faptei.

Astfel, la data de 15 februarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor 4 persoane pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acestea urmează să fie prezentate instanței de judecată în vederea dispunerii unei măsuri legale.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbaților” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.