FOTO. Incendiu pornit de la o lumânare, la o casă din Mihăești

A lăsat o lumânare aprinsă peste noapte, iar la 4 dimineața s-a trezit cu locuința…

A lăsat o lumânare aprinsă peste noapte, iar la 4 dimineața s-a trezit cu locuința în flăcări. Incendiul a avut loc la o casă din comuna Mihăești, iar pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Din fericire, proprietara casei s-a autoevacuat, suferind doar un atac de panică pentru care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“La sosirea echipajelor operative focul se manifesta în interiorul casei de locuit, compusă din două camere, cu o suprafață de cca 16 mp. Proprietara se autoevacuase și suferea de atac de panică. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor militari.
Au ars: bunurile din interiorul casei construita din caramida și tavanul construit din lemn tencuit. A fost afectat și acoperișul construit din lemn, cu învelitoare din placi de azbociment, dar nu s-a prăbușit. Cauza probabilă – foc deschis în spații închise (lumânare)” – informează ISU Vâlcea.