Tânăr din Râmnicu Vâlcea, urmărit ca-n filme în Gorj. S-a ales cu dosar penal!

Beat la volan! Asta au constatat polițiștii din cadrul Politiei Orașului Novaci, care l-au urmărit…

Beat la volan! Asta au constatat polițiștii din cadrul Politiei Orașului Novaci, care l-au urmărit pe vâlcean ca-n filme, pe un drum județean din Gorj. Oamenii legii au efectuat inițial semnal de oprire regulamentar unui autoturism, care se deplasa pe DN 67 Bumbești Pițic, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea. Însă conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar în final s-a ales cu un dosar penal.

“La scurt timp, după circa 4 km polițiștii au oprit autoturismul în trafic, ocazie cu care au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 29 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost însoțit la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.