FOTO. ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA provocat de un MINOR. S-a răsturnat cu mașina

Eveniment de circulație provocat de un adolescent, în această seară. Băiatul de 17 ani s-a…

Eveniment de circulație provocat de un adolescent, în această seară. Băiatul de 17 ani s-a urcat la volan, iar în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Copăcelu, s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului. Minorul a fost rănit grav și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcea.

“Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea – zona Copăcelu, km 191 + 100 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, în timp ce conducea un autoturism, un minor de 17 ani, din localitatea Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un indicator rutier și un gard, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului, tânărul a fost rănit grav, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier” – informează Poliția Vâlcea.