Râmnicean arestat după ce a încercat să fure din autoturisme

Nu a reușit să fure, dar a reușit totuși să se dea de gol și…

Nu a reușit să fure, dar a reușit totuși să se dea de gol și să fie prins de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost arestat pentru tentativă de furt. Ultima dată a încercat să jefuiască o mașină aflată parcată într-o curte, însă anchetatorii au aflat că nu ar fi fost singura tentativă.

“În fapt, bărbatul este bănuit că în noaptea de 17/18 februarie a.c., ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autovehicul parcat în curtea unei locuințe din municipiul Râmnicu Vâlcea. Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta mai este cercetat într-un alt dosar pentru tentativă la furt din autoturisme. 

În urma probatoriului administrat, la data de 18februarie a.c., persoana bănuită a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. 

La data de 19 februarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.

foto ilustrativ