RÂMNICU VÂLCEA. “Campionul” infracțiunilor rutiere a fost încătușat

Nu mai puțin de 12 infracțiuni rutiere a comis un tânăr din municipiul Râmnicu Vâlcea,…

Nu mai puțin de 12 infracțiuni rutiere a comis un tânăr din municipiul Râmnicu Vâlcea, fapte care l-au dus în cele din urmă în spatele gratiilor. Patru dintre infracțiuni au fost comise în județul Vâlcea, iar opt în București și Pitești. Bărbatul are 24 de ani și obișnuia să circule cu permisul suspendat. Ultima dată a fost prins ieri, 19 februarie 2024, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, atunci când polițiștii Biroului Rutier l-au depistat din nou în flagrant.

“În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Tototată, cu ocazia extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că acesta mai este cercetat și în alte dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni rutiere.

Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, aceasta fiind introdusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ