FOTO. ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA. Sibiancă rănită în urma impactului dintre două mașini

O sibiancă a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean după ce a…

O sibiancă a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean după ce a fost victima unui accident rutier produs în Râmnicu Vâlcea. Evenimentul de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 67, zona Copăcelu, la km 188 + 900 m, cauza fiind, se pare, o depășire neregulamentară.

Potrivit IPJ Vâlcea, ar fi vorba despre o coliziune între două autoturisme. Doi pasageri au fost evaluați medical la fața locului, iar o femeie de 27 de ani, din județul Sibiu, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

“Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Traficul se desfășoară alternativ” – anunță IPJ Vâlcea.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost prezenți la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, asigurând măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.