Bulgari arestați la Vâlcea după ce au agresat un bărbat

Prinși în trafic încercând să fugă de răspunderea penală după ce au agresat un bărbat…

Prinși în trafic încercând să fugă de răspunderea penală după ce au agresat un bărbat din Vâlcea. Totul s-a întâmplat ieri, 29 februarie a.c., când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au reținut doi bărbați, cetățeni bulgari, de 23 respectiv 19 ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

“La data de 29 februarie a.c., polițiștii din Călimănești au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din orașul Brezoi, cu privire la faptul că, acesta a fost agresat de către doi bărbați, în incinta unei stații de carburant, din orașul Călimănești.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor efectuate și a informațiilor obținute, cei doi bărbați,cetățeni bulgari, au fost depistați în trafic în orașul Călimănești.

În urma probatoriului administrat față de cei doi bărbați de 23 respectiv 19 ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Posturilor de Poliție Sălătrucel și Berislăvești” – informează IPJ Vâlcea.