Telefon furat dintr-un market din Vâlcea, găsit asupra unui sucevean depistat în trafic

Un sucevean aflat în tranzit prin județul Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce…

Un sucevean aflat în tranzit prin județul Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce a furat un telefon mobil dintr-un magazin. Polițiștii din Călimănești au fost sesizați de proprietarul unui market din Sălătrucel despre faptul că persoane necunoscute au făcut cumpărături din magazinul său și au profitat de ocazie și i-au sustras și mobilul. Anchetatorii au dat startul cercetărilor și la scurt timp au identificat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, asupra căruia a fost găsit bunul furat.

“La data de 29 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Sălătrucel, cu privire la faptul că, un grup de persoane a intrat în magazinul pe care îl deține și au făcut mai multe cumpărături, iar la plecarea acestora bărbatul a constatat lipsa telefonului mobil personal.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate și a informațiilor obținute, polițiștii au depistat în municipiul Râmnicu Vâlcea, o autoutilitară în care se aflau persoanele suspectate de comiterea faptei.

Polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal al persoanelor ce se aflau în autoutilitară, iar asupra unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, a fost descoperit telefonul mobil reclamat a fi sustras.

Telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.