Comuna Budești, într-o continuă dezvoltare. Primarul Vlădulescu anunță noi investiții…

Un primar cu viziune de dezvoltare, implicat cu adevărat în viața comunității. Vorbim de Ionel…

Un primar cu viziune de dezvoltare, implicat cu adevărat în viața comunității. Vorbim de Ionel Vlădulescu, edilul șef al comunei Budești, un gospodar în adevăratul sens al cuvântului, care implementează proiecte pe bandă rulantă. A creat cele mai bune condiții pentru locuitori, dar și pentru a atrage cât mai mulți investitori în zona industrială. A încercat să obțină fonduri europene și guvernamentale pentru diferite investiții de infrastructură, însă când a văzut că se tergiversează lucrurile, a făcut economii și a dat startul lucrărilor cu fonduri de la bugetul local. Un astfel de proiect este rețeaua de gaze naturale. Lucrările au început de anul trecut, cu bani de la bugetul local, iar proiectul va continua anul acesta când vor veni și fonduri prin PNI Anghel Saligny.

Acum însă, primarul Ionel Vlădulescu anunță că a dat startul unei noi investiții: lucrările de extindere, modernizare şi amenajare de piste pentru ciclişti pe cel mai important drum local din Budești-Vâlcea. Este vorba despre modernizarea străzii Islaz-Barza, prin obiectivul de investiţii “Extindere capacitate de trafic şi înfiinţare pistă ciclişti pe strada Isaz-Barza, în comuna Budeşti, judeţul Vâlcea”. Lucrările vor dura circa trei luni, iar investiția se ridică la peste 3,8 milioane lei fără TVA.

„ Pe această cale doresc să înştiinţez toţi conducătorii auto care tranzitează acest sector de drum că datorită lucrărilor care se vor desfăşura, drumul va fi închis circulaţiei rutiere în anumite perioade. Vă recomand şi vă rog, în perioada execuţiei lucrărilor, să folosiţi şi alte rute alternative! Vă mulţumesc pentru înţelegere!” – a anunțat primarul Vlădulescu, pe pagina sa de facebook.