FOTO: TIR-uri jefuite în parcările de pe VALEA OLTULUI. Doi argeșeni sunt suspecți…

Doi argeșeni au fost reținuți la Vâlcea după ce polițiștii au descoperit că ei au…

Doi argeșeni au fost reținuți la Vâlcea după ce polițiștii au descoperit că ei au jefuit mai multe camioane staționate în parcările de pe Valea Oltului, de pe raza localității Câineni. Ei furau motorina din rezervoare. Suspecții au fost încătușați ieri, 6  martie 2024, în urma unor percheziții domiciliare. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele celor 2 persoane, au fost identificate mai multe bunuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind indisponibilizat și un autovehicul.

“Din cercetări a reieșit faptul că, doi bărbați, de 22 și 25 de ani, din localitatea Bogați, județul Argeș, ar fi sustras în nopțile de 6/7 noiembrie 2023 și respectiv 22/23 ianuarie 2024, aproximativ 660 de litri de motorină din rezervoarele autocamioanelor staționate pe timpul nopții în parcările din localitatea Câineni.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi bărbați, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea luării unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Posturilor de Poliție Racovița, Perișani și Titești, împreună cu cei de la Poliția orașului Brezoi și luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vâlcea și Argeș” – informează Poliția Vâlcea.