FOTO/VIDEO. Drumul spre Mănăstirea Horezu a fost modernizat

Avem atât de multe mănăstiri frumoase în Vâlcea, cu o istorie fascinantă, parcă așezate cu…

Avem atât de multe mănăstiri frumoase în Vâlcea, cu o istorie fascinantă, parcă așezate cu mâna în locuri mirifice încât este și păcat să nu dezvoltăm și să susținem turismul monahal. Iar conducerea Consiliului Județean (CJ) Vâlcea face tot posibilul pentru a sprijini turismul religios. Rând pe rând, toate drumurile ce duc spre lăcașele de cult au fost modernizate, astfel încât vâlcenii și turiștii să circule în condiții de siguranță. Ultimul proiect de acest gen este asfaltarea DJ 669, ce duce spre Mănăstirea Horezu și care a fost deja finalizat de RAJDP.

“Drumul are o lungime totală de 3,2 km, pornește din DN 67 și se termină la Mănăstirea Horezu. Au fost asfaltați 1,2 km, din care o porțiune mică la ieșirea din DN 67 și restul în fața mănăstirii. În anii trecuți au fost asfaltați alți 2 km și s-au executat șanțuri betonate.

De acum, toți cei care doresc să viziteze această frumoasă mănăstire, obiectiv inclus în patrimoniul UNESCO, o pot face pe un drum bun!” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.