VÂLCEA. Încătușat după ce a furat un tractor și a plecat la plimbare pe drumurile publice

Un tânăr de 29 de ani, din localitatea Voicești, a fost reținut de polițiștii din Drăgășani, el fiind acuzat…

Un tânăr de 29 de ani, din localitatea Voicești, a fost reținut de polițiștii din Drăgășani, el fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Mai precis, bărbatul a sustras un tractor din curtea unei societăți comerciale și, deși nu avea permis de conducere, a plecat a plimbare cu el pe drumurile publice.

“În fapt, în noaptea zilei de 20 martie a.c., bărbatul ar fi sustras utilajul agricol, aparținând unei societăți, din localitatea Gușoeni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea dispunerii unei măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.