Vicențiu Mocanu (AUR) și-a prezentat echipa pentru Consiliul Local al Râmnicului

În fața a peste 800 de membri și simpatizanți AUR, Vicențiu Mocanu, candidat la Primăria…

În fața a peste 800 de membri și simpatizanți AUR, Vicențiu Mocanu, candidat la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, și-a prezentat echipa cu care va merge în fața electoratului și va cere votul pentru Consiliul Local.

Evenimentul a avut loc la Paradise Noblesse, alături de Vicențiu Mocanu s-a aflat soția și soția sa, Cristina Spătar, iar atmosfera a fost întreținută de Ion Paladi, Mariana Căpitănescu, Nicușor Iordan, Ionuț Dolănescu, Mihaela Gurău, Claudia Ghițulescu. 

În fața sălii arhipline, candidatul AUR a prezentat CV-ul fiecărui candidat aflat pe lista Consiliului Local Rm. Vâlcea. Este o listă interesantă, cu oameni noi în politică, cu profesii nobile și cu o perspectivă diferită de ce a fost până acum în municipiul nostru.

„Râmnicu Vâlcea acum are o alternativă reală. Mă bucur să vă prezint echipa noastră de consilieri pentru Râmnicu Vâlcea, o echipă compusă din profesioniști, nu din oameni politici. Suntem încrezători că, împreună, putem face o diferență reală în viața tuturor locuitorilor din Râmnicu Vâlcea” – spune Vicențiu Mocanu, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.