VIDEO. Teribilism pe șoselele din Vâlcea. Dezbrăcați, se distrau ieșiți pe jumătate pe geamurile unei mașini în mers

UPDATE 26 martie: Poliția Rutieră Vâlcea s-au autosesizat în acest caz și a luat măsurile…

UPDATE 26 martie: Poliția Rutieră Vâlcea s-au autosesizat în acest caz și a luat măsurile care se impun. Iată punct de vedere al IPJ în privința acestui caz: “Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și au sancționat contravențional persoanele implicate. Conducătorul auto, un tânăr, de 19 ani din localitatea Brezoi a fost sancționat cu amendă în valoare de 660 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind transportul pasagerilor, iar cei 2 pasageri din autoturism, respectiv 2 tineri, unul de 16 ani din localitatea Cernișoara și celălalt de 17 ani din orașul Călimănești au fost sancționați cu amendă în valoare de 495 de lei, fiecare, pentru încălcarea normelor rutiere privind deplasarea în autovehicul. Polițiștii atenționează participanții la trafic cu privire la faptul că, astfel de fapte de teribilism nu sunt tolerate și vor fi dispuse măsuri în consecință, în toate situațiile în care este pusă în pericol siguranța circulației rutiere!”


UPDATE: Șoferul autoturismului ne-a contactat, a recunoscut incidentul și ne-a mărturisit că, la scurt timp după ce prietenii lui au ieșit pe geam dezbracați, el a oprit mașina pe dreapta și le-a cerut să părăsească autoturismul: „Le-am cerut să înceteze și să intre în mașină, dar nu m-au ascultat. Nu puteam să opresc în mijlocul străzii, dar la intrare în Bogdănești (comuna Bujoreni – n.r.) am oprit și le-am solicitat să iasă din mașină. Nu îmi permit să pierd permisul pentru că abia m-am angajat la livrări și am nevoie de permis”.

Doi teribiliști au fost filmați ieșiți pe jumătate pe geamurile unei mașini în mers, pe un drum din Vâlcea.

Vehiculul în care se aflau cei doi pasageri tineri care ieșiseră pe jumătate în afara unei mașini în mers și se distrau de minune se deplasa, spun martorii, pe un drum din Vâlcea.
”Cădea vreunul în fața unei mașini și-l băga pe șoferul nevinovat la pușcărie. Nu se poate să fim martori la un asemenea act de teribilism și să stăm cu mâinile în sân” – ne-a declarat persoana care ne-a trimis video de mai jos.

În clipul pe care l-am primit pe messengerul ziarului, se poate vedea cum tinerii, dezbrăcați de tricouri, au ieșit cu partea superioară a corpului și flutură îmbrăcăminte, doar unul dintre ei ținându-se de mânerul din interior.
Sperăm ca acest clip să fie vizionat și de polițiștii rutieri de la IPJ Vâlcea, pentru demararea unor cercetări și identificarea protagoniștilor. Vom reveni cu amănunte în urma anchetei Poliției.