DOLIU la ISU VÂLCEA. Un comandant de echipaj a murit la 52 de ani

ISU Vâlcea este în doliu, după ce fostul comandant de echipaj de la detașamentul Drăgășani…

ISU Vâlcea este în doliu, după ce fostul comandant de echipaj de la detașamentul Drăgășani a murit la 52 de ani. Plutonierul adjutant Bedreagă Silviu a întâmpinat în ultimii ani mai multe probleme medicale destul de serioase. El a suferit un atac vascular cerebral în urmă cu 3-4 ani, fiind dus cu elicopterul SMURD la București, acolo unde i-au salvat viața. Din păcate, acum nu s-a mai putut face nimic pentru el.

“𝑼𝒏 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕̦𝒊𝒆, 𝒅𝒆 𝒐 𝒂𝒍𝒆𝒂𝒔𝒂̆ 𝒏𝒐𝒃𝒍𝒆𝒕̦𝒆 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆, 𝒄𝒖 𝒖𝒏 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒅𝒆𝒎𝒏 𝒅𝒆 𝒂𝒅𝒎𝒊𝒓𝒂𝒕, 𝒂 𝒑𝒍𝒆𝒄𝒂𝒕 𝒔𝒂̆ 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒈𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝑨𝒓𝒎𝒂𝒕𝒂 𝒅𝒊𝒏 𝒄𝒆𝒓𝒖𝒓𝒊.

Oricât de firesc ar fi deznodământul vieții noastre, plecarea dintre noi a celui care a fost colegul nostru, plutonier adjutant (r) Bedreagă Silviu, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, ne-a întristat pe toți.

A ales să fie salvator, să facă tot ce-i stă în putință, pentru ca alții să trăiască.
A servit patria și cetățenii timp de 25 de ani, cu onoare și pasiune, în cele mai dificile condiții și a reușit să ducă la bun sfârșit misiunile încredințate cu multă empatie și curaj.

Cu regret și profundă tristețe, vă anunțăm că marți, 26 martie a.c., îl vom conduce pe ultimul drum pe cel care a fost colegul nostru, plutonier adjutant (r) Bedreagă Silviu.
Funeraliile vor avea loc la Catedrala „ Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Drăgășani, începând cu ora 13.00.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „GENERAL MAGHERU” al județului Vâlcea este, în aceste momente grele, alături de familia îndoliată și îi transmite sincere condoleanțe.

𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒊𝒆𝒓𝒕𝒆 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒐𝒅𝒊𝒉𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆!” – a anunțat Maior Albinaru Sorin, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.