Vânzătoare tâlhărită într-o brutărie din Râmnicu Vâlcea. Același suspect a spart și o mașină din oraș

Un râmnicean a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat. Individul…

Un râmnicean a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat. Individul în vârstă de 36 de ani a intrat într-o brutărie din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, iar după ce a agresat vânzătoarea, a furat toți banii din casa de marcat și a fugit. Incidentul a avut loc sâmbătă 23 martie 2023, hoțul fiind identificat la o zi după și încătușat

Polițiștii au continuat cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, descoperind că același suspect a spart și un autoturism din curtea unei case.

“În fapt, la data de 23 martie a.c., în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de reprezentantul unui magazin, cu privire la faptul că, un bărbat a sustras din casa de marcat a societății, o sumă de bani, iar în momentul  în care a fost surprins de o angajată, acesta ar fi împins-o, pentru a-și asigura scăparea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor au stabilit identitatea unui bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii reclamate.

De asemenea, în noaptea de 23/24 martie a.c., acesta ar mai fi sustras aproximativ 5.000 de lei, dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil, din municipiu.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile” – precizează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ