Individul care a jefuit Mănăstirea Dintr-un Lemn, arestat. Omul e hoț de profesie…

Cazul de jaf ce a avut loc la Mănăstirea Dintr-un Lemn a fost rezolvat de…

Cazul de jaf ce a avut loc la Mănăstirea Dintr-un Lemn a fost rezolvat de polițiști. La o lună și jumătate de când măicuțele au trăit spaima vieții lor, atunci când persoane necunoscute au intrat în incinta lăcașului de cult și au furat banii strânși de-a lungul săptămânii trecute, făptașul a fost prins. Suspectul are 42 de ani și este din Râmnicu Vâlcea, iar polițiștii din județ au descoperit că el se află în arest preventiv la Alba, acolo unde a comis alte fapte de furt.

La data de 10 februarie a.c., Poliția orașului Băbeni a fost sesizată cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta lăcașului de cult din localitatea Frâncești, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În urma verificărilor complexe efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, persoană bănuită de comiterea faptei.

Cel în cauză este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unei alte infracțiuni, aflate în instrumentarea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului” – informează IPJ Vâlcea.