Președintele Rădulescu demontează fake news-urile despre CET Govora

Se practică dezinformarea în această perioadă! Campania electorală transformă scena politică într-un adevărat circ, iar…

Se practică dezinformarea în această perioadă! Campania electorală transformă scena politică într-un adevărat circ, iar unii politicieni cred că doar prin informații fake pot întoarce soarta unor alegeri sau pot crea apatie printre electori, astfel încât prezența la vot să fie scăzută. Ei bine, și la Vâlcea întâlnim aceeași practică din partea opoziției, iar cel mai grav este că efectiv se joacă cu mințile oamenilor, abordând subiecte sensibile și lansând afirmații care pot duce la panică în rândul cetățenilor. Una dintre informațiile false din această perioadă este legată de CET Govora și de faptul că râmnicenii vor rămâne fără căldură. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, lămurește acest aspect și-i asigură pe oameni că nu se va opri căldură atâta timp cât temperaturile nu vor urca peste 10 grade, 10 zile consecutiv. Iată ce spune Constantin Rădulescu:

“Primesc des această întrebare: când se oprește căldura în oraș? Ei bine, dacă 10 zile, pentru că ăsta este timpul… azi e cald, mâine e frig, avem temperaturi sub 10 grade, nu oprim căldură. În momentul în care vom avea 10 zile cu temperaturi peste 10 grade, atunci se oprește căldura. În altă ordine de idei, am văzut că nu știu ce asociație lipește anunțuri că se face o mare întâlnire pe teme legate de CET. E o păcăleală! Și politică ieftina… Vă cheamă acolo o asociație care, chipurile, nu mai poate de grija CET-ului ca după aceea să o dea în politică. Dacă vreți să vorbiți despre CET vă aștept la Consiliul Județean sau puteți merge la Primăria Râmnicului și vorbiți cu prietenul și colegul nostru Mircia Gutău. Așadar, cine vrea să vorbească despre CET aici sunt, pentru că noi, Consiliul Județean, am băgat de curând 17 milioane numai în țeavă pentru apă caldă și căldură și facem și centrala nouă a CET-ului. Nu vă luați după o asociație că vă cheamă la discuții pentru că e politică. E o păcăleală și să le fie rușine că păcălesc lumea”.