FOTO. Pompierii vâlceni caută o persoană căzută în râul Olt, în zona Barajului Gura Lotrului

UPDATE 28 martie: Pompierii vâlceni au continuat și azi căutarea persoanei care a căzut în…

UPDATE 28 martie: Pompierii vâlceni au continuat și azi căutarea persoanei care a căzut în râul Olt. Au fost chemați în ajutor și salvamontiștii, care dețin echipamente speciale de intervenție în mediul acvatic. Din câte am reușit să aflăm, ar fi vorba despre o femeie de 32 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a condus din municipiu până în zona barajului Gura Lotrului, a parcat pe baraj și s-ar fi aruncat. Din păcate, cu toate eforturile depuse, nu a fost descoperita persoana în cauză. Toate forțele de la barajul Gura Lotrului s-au retras la bază. Căutările se vor relua în cursul zilei de maine.

UPDATE: Potrivit ISU Vâlcea, din spusele martorului, ar fi vorba despre o persoană de sex feminin. Pompierii s-au retras la bază după mai bine de 3 ore de căutări fără rezultate. Mâine dimineață se va lua decizia dacă se va mai interveni, în funcție de informațiile primite de ISU Vâlcea și Poliția Vâlcea.

O persoană ar fi căzut în râul Olt, în zona barajului Gura Lotrului, a anunțat un martor printr-un apel pe 112. S-ar fi întâmplat în jurul orei 17.07, iar ISU Vâlcea a trimis la fața locului fost alocate de urgență forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru munca operativă cu barcă, precum și o ambulanță SAJ.
“Pompierii militari au lansat barca și executa operatiuni specifice de căutare-salvare.
Echipajul de scafandrii din cadrul Detașamentului Vâlcea a ajuns la locul evenimentului. A fost anunțat și dispeceratul Hidroelectrica. Misiunea este în dinamică” – a anunțat maiorul Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.