Bărbat reținut după ce, anul trecut, a incendiat o mașină la Băbeni

De la un conflict între două persoane s-a ajuns la încătușări și rețineri. Asta pentru…

De la un conflict între două persoane s-a ajuns la încătușări și rețineri. Asta pentru că unul dintre cei implicați a ales să se răzbune prin incendierea autoturismului celuilalt. Incidentul a avut loc în luna iulie 2023, însă polițiștii vâlceni au aflat autorul abia zilele trecute. Nu i-a apucat anul totuși, iar pe făptaș l-au reținut pentru 24 de ore. Motivul scandalului dintre cei doi implicați nu am reușit să îl aflăm de la polițiști și refuzăm să credem că după circa 9 luni de cercetări nu l-au descoperit nici ei.

“În fapt, în cursul lunii iulie a anului 2023, polițiștii orașului Băbeni au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi distrus prin incendiere, un autoturism parcat pe o stradă din orașul Băbeni, aparținând unei persoane din localitate.

În urma activităților complexe desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea unui bărbat, de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii reclamate.

În urma probatoriului adiministrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul zilei de astăzi, persoana bănuită urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri legale.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrului unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun” – informează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ