FOTO. Un nou proiect al primarului Mărăcine de la Galicea: Lărgirea drumului de acces către terenurile de peste Iazul Morii

Dacă anul trecut Primăria Galicea a executat o serie de lucrări amenajare la Iazul Morii,…

Dacă anul trecut Primăria Galicea a executat o serie de lucrări amenajare la Iazul Morii, acum primarul Alexandru Florin Mărăcine se ocupă de lărgirea, amenajarea și betonarea drumului.

Zona Iazul Morii a fost igienizată și decolmatată prin grija primarului Mărăcine, efectuându-se acolo și reprofilarea albiei pârâiașului. Lucrările au avut ca rol principal rezolvarea problemelor cu inundațiile, pentru că acolo terenurilor din împrejurimi erau devastate de calamitățile naturale. Acum, primarul Alexandru Florin Mărăcine începe lucrările la lărgirea drumului, astfel încât oamenii să aibă acces la proprietățile lor din punctul Gelepu.

“În timp ce alții se ocupă numai de denigrare, noi facem ce ȘTIM mai bine! Facem treaba!
Lărgirea drumului de acces către terenurile de peste Iazul Morii, din punctul Gelepu, a fost una dintre dorințele cetățenilor din zona! Mulțumim doamnei Corina Szabo pentru sprijin! Anul acesta vom definitiva lucrările din zona, prin betonarea drumului si a șanțului care asigură scurgerea apelor pluviale!” – susține primarul comunei Galicea.