FOTO. ACCIDENT pe VALEA OLTULUI. Copil rănit…

Un copil din Vâlcea a fost rănit într-un accident rutier ce a avut loc azi,…

Un copil din Vâlcea a fost rănit într-un accident rutier ce a avut loc azi, 31 martie 2024, pe DN 7 – Valea Oltului, pe raza localității Călimănești, în zona Turnu. Cauza producerii evenimentului rutier ar fi neacordarea de prioritate.

Potrivit IPJ Vâlcea, la 199 + 400 m, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat, de 39 ani, din localitatea Călimănrști și un alt autoturism, condus de un bărbat, de 42 ani, din localitatea Tunari, județul Ilfov.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 11 ani, din localitatea Călimănești, acesta fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatle indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru ambele cazuri.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.