Încă un milion de euro pentru modernizarea drumurilor din Popești

Vești excelente pentru comuna Popeşti! Modernizarea infrastructurii rutiere este crucială pentru dezvoltarea locală şi îmbunătăţirea…

Vești excelente pentru comuna Popeşti! Modernizarea infrastructurii rutiere este crucială pentru dezvoltarea locală şi îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor. Tocmai de aceea, primarul Aurora Măgură s-a zbătut să obțină fondurile necesare asfaltării tuturor drumurilor din localitate.
Cea de-a doua etapă a proiectului „Modernizarea infrastructurii rutiere de interes local” a fost aprobată de Agenția pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, valoarea investiției ridicându-se la aproape 1 milion de euro.
Proiectul propus de primarul Aurora Măgură se aliniază cu obiectivele de promovare a ocupării forței de muncă, creșterii economice, incluziunii sociale și dezvoltării locale, iar beneficiul de fonduri nerambursabile în cadrul DR 28 va stimula implementarea sa cu succes. Este o inițiativă importantă pentru comunitatea locală și va aduce multiple beneficii pe termen lung.

„Dragi cetățeni ai comunei Popești! După cum am promis continuăm cu asfaltarea în toată comuna! Încă un proiect aprobat pe fonduri europene!” – a declarat Aurora Măgură, primarul comunei Popești.