Un vâlcean a picat testul antidrog după ce a provocat un accident la Sibiu

Chiar în miezul zilei, un vâlcean a provocat un accident în municipiul Sibiu, iar apoi…

Chiar în miezul zilei, un vâlcean a provocat un accident în municipiul Sibiu, iar apoi a picat testul antidrog la care a fost supus de polițiștii rutieri. Incidentul a avut loc în data de 3 aprilie 2024, în jurul orei 12.00, pe strada Ștefan cel Mare.

“Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Vâlcea, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa, proiectându-l într-un alt autoturism condus înainte. Evenimentul rutier s-a soldat numai cu pagube materiale.

În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive” – afirmă IPJ Sibiu.

foto ilustrativ