Septuagenar încătușat la Horezu după ce a jefuit o locuință

În timp ce unii bătrâni vor să-și trăiască această etapă a vieții în tihnă, alții…

În timp ce unii bătrâni vor să-și trăiască această etapă a vieții în tihnă, alții își petrec această etapă a vieții după gratii. Este cazul și unui septuagenar din comuna Dăești, care a fost prins după ce a jefuit o locuință la Horezu. Bărbatul a fost reținut pe data de 5 aprilie 2024, la doar câteva ore după ce a comis fapta penală. L

“În jurul orei 15:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul dimineții, persoane necunoscute i-ar fi sustras acestuia din locuință, o sumă de bani și un telefon mobil.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, aceștia au identificat un bărbat, de 70 de ani, din localitatea Dăești, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Horezu, în vederea luării unei măsuri legale.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrului unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia” – precizează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ