Vicențiu Mocanu, prezentat oficial de George Simion ca fiind candidatul AUR pentru funcția de primar al Râmnicului

AUR a organizat, duminică, 7 aprilie 2024, la Târgovişte, un mega eveniment de prezentare a…

AUR a organizat, duminică, 7 aprilie 2024, la Târgovişte, un mega eveniment de prezentare a candidaţilor la alegerile europarlamentare. S-a profitat de ocazie și au fost urcați pe scenă şi candidaţii partidului la preşedinţia consiliilor judeţene şi la primăriile municipii reşedinţă de judeţ. Ca urmare, Vicentiu Mocanu a fost prezentat oficial ca fiind candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea. El a fos însoțit t la Târgoviște de o delegație numeroasă de râmniceni și a fost ovaționat la scenă deschisă.

“Ieri a fost o zi de mare importanță pentru noi toți, o zi în care ne-am simțit legați mai mult ca niciodată de istoria și valorile neamului nostru. Cu ocazia evenimentului organizat la Târgoviște, la baza Turnului Chindiei, un loc încărcat de istorie și semnificație, am avut onoarea să fiu prezentat oficial ca fiind candidatul partidului AUR pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea.

Vreau să îmi exprim profunda recunoștință față de președintele partidului nostru, domnul George Simion, pentru încrederea acordată, față de colegii mei din partid, atât de la nivel local cât și național, pentru sprijinul și munca lor asiduă. Este o onoare să fac parte din această echipă și să împărtășim aceleași idealuri și aspirații pentru România.

În spiritul valorilor care ne-au ghidat înaintașii, de la Vlad Țepeș până în zilele noastre, ne asumăm responsabilitatea de a proteja și dezvolta comunitatea noastră. Într-un moment atât de important, când toți candidații pentru primăriile din țară au fost anunțați, sunt mai motivat ca niciodată să ducem împreună lupta pentru un viitor mai bun. Vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru încrederea acordată!” – declară Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.