La Bujoreni, candidatul PSD și-a amplasat bannere fără autorizație

Campania electorală nu a început oficial, dar unii candidați au “furat” startul. Bannerele au apărut…

Campania electorală nu a început oficial, dar unii candidați au “furat” startul. Bannerele au apărut ca ciupercile după ploaie, iar pe ulițele satelor și chiar și în orașe umblă pe străzi, de luni bune, anumiți politicieni împărțind pliante cu însemnele partidelor. Profită la maximum de ambiguitatea legislativă, dar sunt și care calcă legea în picioare fără jenă. Un astfel de caz a fost semnalat de Primăria Bujoreni, acolo unde candidatul PSD, Silviu Zaharia, și-a amplasat bannere pe domeniul public fără autorizație. El a fost notificat de primărie să intre în legalitate.

“Respectarea prevederilor legale este o normă la care nu mă abat niciodată, indiferent despre cine sau despre ce este vorba! Astăzi, 9 aprilie 2024, Primăria comunei Bujoreni a transmis o notificare către Silviu Zaharia, consilier local și candidat la alegerile locale, pentru a intra în legalitate. Acesta a încălcat prevederile art. 6 din Legea nr. 185/2013, amplasându-și bannere pe domeniul public al comunei Bujoreni fără autorizație. 

Pe lângă campania electorală murdară și imorală pe care o duce, Zaharia demonstrează, încă o dată, prin exemplu personal, că nu are nicio rușine în a încălca legislația în vigoare. De altfel, sunt de ani de zile de când acesta practică ilegalitatea, fără a suporta consecințele de rigoare, deși am anunțat toate instituțiile abilitate. Nu voi accepta acest lucru și voi arăta public, de fiecare dată, caracterul și fățărnicia acestui personaj. 

Militez pentru o campanie electorală curată, bazată pe principii, idei și proiecte. Dar nu voi accepta ilegalități, atacuri la persoană sau implicarea familiei în mocirla electorală pe care unii o promovează” – precizează primarul comunei Bujoreni, Gheorghe GÎNGU.