Stână prădată de hoți. Doi vâlceni au furat 11 ovine

La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit…

La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de furt calificat.

În fapt, la data de 7 aprilie, polițiștii au fost seziați prin apel 112, de către un bărbat de 63 de ani, din orașul Călimănești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras acestuia 11 ovine, în cursul nopții de 6/7 aprile a.c.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea unui bărbat de 31 de ani, din localitatea Muereasca și unui alt bărbat de 32 de ani, din localitatea Păușești-Măglași, bănuiți de comiterea faptei.

În baza probatoriului adimistrat, față de bărbatul de 31 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale.