Primăria Olănești inaugurează baza sportivă. Meci demonstrativ pe unul dintre cele mai moderne stadioane din Vâlcea

Primarul stațiunii Băile Olănești, Sorin Vasilache, anunță inaugurarea bazei sportive din localitate. Astfel, sâmbătă 13…

Primarul stațiunii Băile Olănești, Sorin Vasilache, anunță inaugurarea bazei sportive din localitate. Astfel, sâmbătă 13 aprilie 2024, de la ora 11.00, pe unul dintre cele mai moderne stadioane de fotbal din județul Vâlcea va avea loc o partidă demonstrativă între foștii fotbaliști ai orașului Băile Olănești, urmată de meciul oficial dintre echipa orașului – A.S. Băile Olănești și A.S. Tineretul Surpatele, în cadrul Campionatului Regular JUNIORI U17. Nu înainte însă de o ceremonie de inaugurare la care vor lua parte oficialitățile.

Baza sportivă, realizată în cadrul proiectului “Construire teren de fotbal la imobilul din strada Tudor Vladimirescu, nr.36”, are o suprafață de joc sintetică de dimensiunea 95 x 60 de metri și va putea fi folosită inclusiv iarna. În acest fel, primarul Sorin Vasilache crede că va atrage echipe de fotbal din întreaga ţară pentru cantonamente în stațiunea Băile Olănești. Ca urmare, și hotelurile vor avea de câştigat, dar şi primăria.

“Iarba artificială este de calitate și respectă recomandările FIFA. A fost montată de jur-împrejur o plasă de 12 metri înălțime, pentru a nu pierde mingile, iar vestiarele sunt spațioase, pentru gazde, oaspeți, arbitri și medic. Zona are parcare, spații verzi, de agrement, fiind cu adevărat un complex sportiv. Am primit peste 20 de cereri de la cluburi mari din România să-și desfășoare cantonamentele și amicalele la noi. Echipa de fete de la FCSB, Gică Popescu – Craiova, FC Voluntari, iSport, Pitești și multe cluburi din București și de la Vâlcea” – a declarat primarul din Băile Olănești, Sorin Vasilache.