Vezi ce produse și oferte noi mai găsești la MERE Râmnicu Vâlcea, în această perioadă

Echipa MERE Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături în locația de pe strada Calea lui…

Echipa MERE Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături în locația de pe strada Calea lui Traian, nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. Raportul calitate – preț al produselor este optim, MERE adresându-se persoanelor care vor să facă economii la coșul de cumpărături.

Varietate de produse, asta oferă magazinul MERE Râmnicu Vâlcea. Conducerea market-ului are grijă să ofere, frecvent, noi produse, noi oferte, noi oportunități de a economisi. La MERE găsiți zilnic o mare diversitate de produse, de la bunătăți proaspete și până la articole de uz casnic sau chiar bricolaj. În oferta din această perioadă a celor de la MERE se regăsesc soluții de curățenie, detergenți, produse de bricolaj – grădinărit, plastice, îmbrăcăminte, lactate, brânzeturi, conserve, mezeluri, semipreparatele din carne și produsele congelate, dulciuri, snackuri, apă, sucuri, înghețată și multe alte produse la prețuri imbatabile. 

Iată, în galeria foto de mai jos, câteva din ofertele magazinului MERE :

Supermarketul oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri posibile, acestea fiind obținute datorită colaborării directe cu producătorii, a unei politici stricte de control al costurilor și aplicarea unui adaos comercial minim.
✅Magazinele MERE se disting printr-o gamă variată de produse de calitate și un raport optim de preț – calitate.
✅In magazinele MERE cumpăratorul plătește pentru produse și nu pentru branduri renumite.
✅In magazinele MERE veți găsi o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri.
✅Clienții rețelei MERE sunt persoane cărora le place să facă economie de timp și bani.
✅ Programul este zilnic în intervalul orar 09-20.30 , pe str. Calea lui Traian nr 9 B
✅ Se acceptă plata cu carduri bonuri de masă și carduri sociale.

🅿️