Hoți din Vâlcea, vizitați de mascați! Sute de litri de combustibil sustrase din camioane

Doi suspecți de furt, două percheziții domiciliare… ocazie cu care anchetatorii au găsit dovezile ce-i…

Doi suspecți de furt, două percheziții domiciliare… ocazie cu care anchetatorii au găsit dovezile ce-i incriminau pe doi tineri a căror ocupație era aceea de a sustrage combustibil din camioane. Descinderile au avut loc ieri, 11 aprilie, faptele fiind comise pe raza localității Tomșani. Păgubitul a susținut în fața polițiștilor că din două autotrenuri i-ar fi lipsit 400 fe litri de motorină.

Cercetările oamenilor legii au dus la două persoane: doi tineri de 18 și 20 de ani, din Grădiștea, respectiv Cernișoara. Suspecții au fost încătușați.

“În acest context, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la adresele acestora, cei în cauză fiind conduși la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor.

În urma activităților desfășurate au fost descoperite și indisponibilizate bunuri de interes pentru cauză, fiind recuperată cantitatea de 250 de litri de carburant.

În baza probaatoriului administrat, față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Cdentrul de Reținere și Arestare Preventuvă Vâlcea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale pentru măsurile legale care se impun” – informează Poliția Vâlcea.