FOTO. Violator prins în trafic la Vâlcea. Fapta a fost comisă în Portugalia

Un control de rutină în trafic a scos la iveală că un șofer care circula…

Un control de rutină în trafic a scos la iveală că un șofer care circula nestingherit pe șoselele din Vâlcea era, în realitate, un violator dovedit. Incidentul a avut loc în data de 11 aprilie a.c., când polițiștii  Secției de Poliție Rurală nr. 8 Lăpușata patrulau în localitatea Lăpușata. Ei bine, acolo a fost prins bărbatul de 51 de ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare. Individul a fost condamnat la ani buni de închisoare cu executare pentru o faptă comisă în Portugalia, în anul 2017.

“În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule și faptul că acesta face obiectul unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În acest context, polițiștii au pus în aplicare mandatul emis de Judecătoria Sector 3 București, acesta fiind condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru infracțiunea de viol, faptă comisă pe teritoriul Portugaliei în anul 2017. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni, județul Argeș” – precizează Poliția VÂLCEA.

foto ilustrativ