Festival Regional de Mini și Baby Baschet la Vlădești, cu sprijinul primăriei

Weekend-ul trecut, la Sala de Sport Vlădești a avut loc Festivalul Regional de Mini și…


Weekend-ul trecut, la Sala de Sport Vlădești a avut loc Festivalul Regional de Mini și Baby Baschet. O competiție interesantă ce a adunat copii cu vârste între 6 și 10 ani, pasionați de baschet. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Vlădești și al Clubului Sportiv Vâlcea 1924, având ca principal scop descoperirea tinerelor talente.

Conducerea Primăriei Vlădești și-a propus susţinerea activităţii de performanţă la nivelul copiilor şi juniorilor. Micuților le este, astfel, oferită oportunitatea de a-și demonstra talentul și de a obține rezultate deosebite.

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

“A fost organizată o competiție de baby baschet la nivel național unde participă echipe din mai multe județe Brașov, Sibiu, Alba, Vâlcea, Dolj. Opt echipe găzduiește sala noastră de sport. Avem foarte mulți cetățeni în comună cărora le place sportul. La baby baschet participă copii de la 6 ani la 12 ani. La sfârșitul celor două zile, echipele au fost premiate cu diplome și premii. Dorim să permanentizăm aceste competiții și să transformăm Vlădești într-un mini-festival al baschetului pentru copii” – a precizat Adrian Cosac, primarul comunei Vlădești.