Razie, ieri, în municipiu. Vezi pentru ce mai primesc râmnicenii amenzi…

Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea organizează frecvent acțiuni în oraș pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor contra patrimoniului, precum și creșterea gradului de disciplină rutieră. Și ieri, 22 aprilie 2024, a avut loc o astfel de razie, care s-a lăsat cu amenzi.

Polițiștii scoși în stradă legitimat 130 de persoane, ce au fost verificate în aplicația eDAC, fiind controlate 81 de vehicule. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 13.000 de lei.

Dintre acestea, 43 de amenzi au fost aplicate celor care nu au respectat prevederile O.U.G. nr. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, 2 celor care au încălcat ordinea și liniștea publică, conform Legii nr. 61/1991R, iar 2 sancțiuni contravenționale au fost aplicate la alte acte normative.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice,  2 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.