Motivul pentru care Romeo Rădulescu a renunțat la candidatură în favoarea lui Virgil Pîrvulescu

Romeo Radulescu a anunțat azi, 25 aprilie 2024, că renunță la candidatura sa la funcția…

Romeo Radulescu a anunțat azi, 25 aprilie 2024, că renunță la candidatura sa la funcția de primar al municipiului RâmnicuVâlcea și alege să-l susțină pe liberalul Virgil Pîrvulescu în această cursă electorală. Decizia a fost luată chiar înaintea depunerii dosarelor la Biroul Electoral Municipal (BEM). Romeo Rădulescu i-a înmânat, în mod simbolic, dosarul său de candidatură lui Virgil Pîrvulescu. Motivul gestului său este unul evident, considerând că doar în acest fel se pot câștiga alegerile în fața unui adversar redutabil cum este actualul primar.

“Am luat o singura decizie înțeleaptă, în sensul ca am decis împreună cu echipa mea, FORTA DREPTEI, sa te susținem pe tine (Virgil Pîevulescu – n.r.), ca și candidat la primărie, și îți predau dosarul meu. Împreună sunt convins ca reușim sa facem ceva pentru acest oraș. (…) Oamenii de calitate sunt alături de noi, oamenii care nu sunt de calitate sunt alături de el. (..) Alături de Forța Dreptei îl susținem pe Virgil Pârvulescu, să ne depunem candidatura pe Forța Dreptei și sunt convins că împreună vom câștiga aceasta bătălie, o bătălie a întregului oraș” – a spus Romeo Rădulescu, de la Forța Dreptei.

Candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, s-a arătat impresionat de decizia lui Romeo Rădulescu: „Vreau sa îți mulțumesc pentru aceasta decizie onorantă și curajoasă, în același timp. Vreau sa spun că mă onorează ceea ce tu astăzi ai făcut, și crede-mă ca nu am văzut încă în zona politică, un politician să facă un asemenea gest, sau o asemenea decizie. Această decizie a ta ma obliga la mai mult și în același timp îmi mărește responsabilitățile”.