Primarul Gutău și-a depus candidatura și și-a prezentat echipa pentru Consiliul Local

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM), intrând…

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM), intrând în cursa electorală pentru un nou mandat, de data aceasta sub sigla celor trei trandafiri. Optimist, dar totuși realist, Gutău a declarat că intră în campanie ca și cum ar fi pe ultimul loc. De asemenea, primarul și-a prezentat echipa cu care merge la Consiliu Local, pe listă apărând nume interesante. O lovitură de imagine a dat-o, credem noi, odată cu recrutarea medicului ortoped Radu Bododea, un doctor dedicat și profesionist, extrem căutat și apreciat de pacienți.

“Vom munci în așa fel încât la final să fim câștigători. Vom aborda campania ca și până acum, cu multă seriozitate, mult realism, respectându-mi adversarii. Chiar dacă ei nu ma respectă, eu o să îi respect. Sunt convins ca succesul va fi al nostru, pentru că avem o structură de organizare foarte bună, completă. Echipele s-au sudat extrem de bine, cea veche a PSD și cea a PER-ului, chiar le mulțumesc public colegilor și sunt convins că împreună suntem greu de bătut. (…) Sunt convins ca foarte mulți oameni din electoratul de dreapta vor vota Mircia Gutău” – a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea.
Iată lista PSD de candidați pentru Consiliul Local:

  1. Mircia Gutău
  2. Lețu Fănel
  3. Iordache Andreea Maria
  4. Maria Andreea Din
  5. Savu Adrian Nicușor
  6. Bododea Radu Sebastian
  7. Preda Maria Carmen
  8. Ninel Eusebiu Vețeleanu
  9. Popa Valentin Adrian
  10. Văcaru Flavius Constantin
  11. Amza Valeriu
  12. Popescu Iuliana Maria
  13. Maria Bobeanu
  14. Gheorghe Cristian Vasile
  15. Rădoi Laurențiu Marian
  16. Mihăilescu Gheorghe
  17. Manda Petrișor Alin
  18. Daniela Bușuroi
  19. Olteanu Marin
  20. Florian George Apostolescu

Prezent alături de colegii săi a fost și liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, care și-a arătat susținerea totală pentru Mircia Gutău.

”As vrea sa il felicit pe domnul primar și să ii felicit pe colegii mei pentru evenimentul de astăzi. Poporul își merită conductorii și de aceea, în continuare, îi rog pe vâlceni sa iasă la vot, și în acest fel vom vedea ce fel de conducători au ales. Constantin Rădulescu și Mircia Gutău, candidați, eu pentru președenția Consiliului Județean, dumnealui pentru primar, echipele care sunt în spatele nostru, pentru că noi nu am muncit siguri, am muncit într-o echipă. Am confirmat că suntem campioni în ceea ce privește administrația și fondurile europene pe care le-am atras” – a declarat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea și al Consiliului Județean Vâlcea.