Primăria Galicea amenajează parcări auto în preajma bisericilor din comună (foto)

Problema lipsei locurilor de parcare în zona bisericilor, în perioadele în care este un aflux…

Problema lipsei locurilor de parcare în zona bisericilor, în perioadele în care este un aflux mare de enoriași, este pe cale să fie rezolvată la Galicea. Înaintea Sărbătorilor Pascale, primarul Alexandru Florin Mărăcine a dat startul realizării unor parcări încăpătoare și moderne. Prima parcare a fost realizată la Biserica Bratia din Deal, iar acum se lucrează la Biserica Cocoru.
Autoritățile au luat această decizie pentru ca oamenii care vin la lăcașurile de cult să aibă unde să-și lase autoturismele, fără a perturba circulația auto din zonă. Este o măsură înțeleaptă pentru a gestiona eficient fluxul de trafic și pentru a asigura că lăcașurile de cult rămân accesibile și sigure pentru toți credincioșii.

“Amenajarea parcărilor din zona bisericilor reprezintă unul dintre obiectivele noastre! După amenajarea parcării de la biserica din Bratia din Deal, am reușit și mărirea capacității locurilor de parcare de la biserică Cocoru! Urmează și celelalte! Pentru ca nouă ne plac FAPTELE, nu vorbele deșarte!” – precizează primarul comunei Galicea, Alexandru Florin Mărăcine.