200 de elevi din Nicolae Bălcescu beneficiază de programul „Masă caldă” la şcoală

Programul guvernamental pentru acordarea unei mese calde preșcolarilor și elevilor se aplică și în localitatea…

Programul guvernamental pentru acordarea unei mese calde preșcolarilor și elevilor se aplică și în localitatea Nicolae Bălcescu. Asigurarea unui prânz consistent copiilor prezenți la orele de curs nu numai că reduce povara financiară a familiilor cu situație materială precară, ci și asigură că toți copiii primesc o masă echilibrată și bogată din punct de vedere nutrițional. Aceasta nu numai că îi ajută să se concentreze mai bine în timpul școlii, dar și contribuie la dezvoltarea lor sănătoasă și la siguranța alimentară a întregii comunități școlare.

Primarul comunei Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu, a semnat, la începutul lunii aprilie, contractul cu o firmă de catering, iar astfel cei 200 de elevi din localitate vor primi masă caldă la școală.

“Am semnat contractul de servicii de asigurare hrană, în regim de catering, pentru preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu. Astfel, cei 200 de elevi înscriși în anul școlar 2023-2024, vor putea beneficia de masă caldă prin Programul național Masă sănătoasă, finanțat de Guvernul României.
Mulțumesc pentru sprijin și implicare echipei din cadrul primăriei care s-a ocupat de buna desfășurare a procedurii de achiziție și domnului Director Cristian Grecu” – spune primarul comunei Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu.