Inspectoratul Școlar organizează târg educațional la Râmnicu Vâlcea

Evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională…

Evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea, în parteneriat cu Shopping City Râmnicu Vâlcea, este în interesul elevilor de clasa a VIII-a, din județul Vâlcea. Evenimentul va avea loc pe data de 10 mai 2024.
Târgul oferă oportunitatea elevilor să descopere oferta educațională a liceelor din zonă pentru anul școlar viitor și să primească informații importante pentru a-și ghida alegerea profilului educațional. Este un pas esențial în procesul de orientare școlară și profesională a elevilor și poate contribui la luarea unei decizii informate și potrivite pentru viitorul lor.

“Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea în parteneriat cu Shopping City Râmnicu Vâlcea organizează în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.00, Târgul Educațional pentru licee adresat elevilor de clasa a VIII-a. Scopul acestuia este prezentarea ofertei educaționale a liceelor din județul Vâlcea pentru anul școlar 2024-2025. În cadrul evenimentului, ne dorim să oferim informații cu privire la orientarea și consilierea elevilor pentru alegerea filierei și a profilului educațional. Vor participa elevii claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din județul Vâlcea. 

Târgul Educațional pentru licee se va desfășura în parcarea și în incinta Shopping City Rm Vâlcea (Str Ferdinand nr 38 A, RmVâlcea). 

Fiecare liceu va dispune de un stand amenajat în parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, precum și de un spațiu în interior pentru expunerea unui roll-up cu oferta unității de învățământ și a pliantelor și broșurilor de prezentare pentru a putea oferi răspunsuri la posibilele întrebări ale elevilor legate de oportunitățile oferite” – anunță Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea.

foto arhivă