FOTO – Constantin Rădulescu (PSD) și echipa sa s-au înscris oficial în luptă pentru CJ Vâlcea

Social-democrații au depus azi, 20 aprilie 2024, la ora 12.00, azi, 29 aprilie 2024, lista…

Social-democrații au depus azi, 20 aprilie 2024, la ora 12.00, azi, 29 aprilie 2024, lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie. De asemenea, liderul partidului Constantin Rădulescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, funcție pe care are șanse imense să o câștige cu un scor zdrobitor. Echipa sa, pe o propune în fața vâlcenilor, este una tânără cu o medie de vârstă ce trece puțin peste 40 de. De asemenea, 30% din candidați este reprezentat de doamnele și domnișoarele din partid. Delegația PSD Vâlcea a fost însoțită la Biroul Electoral Județean (BEJ) de primarul Mircia Gutău.

“Noi le spunem vâlcenilor că avem buna credință și ne vom duce la îndeplinire toate promisiunile. De ce spun asta? Pentru că în acest moment avem în derulare proiecte de peste 600 de milioane de euro în condițiile în care am promis 350 de milioane și am depășit țintă propusă. Avem în pregătire proiecte în valoare de încă 200 de milioane de euro, proiecte în domeniile strategice de dezvoltare. În anul 2028 o să depășim suma de un miliard de euro. Consiliul Județean Vâlcea va gestiona acesta sumă în domenii precum infrastructură rutieră, infrastructură de mediu, sănătate, protecție socială, turism, educație și sport. Noi le propunem vâlcenilor o listă echilibrată, puternică, o listă echilibrată și din punct de vedere al profesiilor. Avem oameni noi, toată lista are oameni cu experiență în administrație. 33 la sută dintre candidați sunt doamne și domnișoare. În ceea ce privește ținerii, ne apropiem de 40 la sută. Media de vârstă a candidaților pentru Consiliul Județean Vâlcea este de 43 de ani. Sunt onorat să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea alături de astfel de oameni” – a declarat președintele PSD Vâlcea Constantin Rădulescu, la ieșirea de la Biroul Electoral Județean.

La rândul său, primarul Mircia Gutău și-arătat sprijinul și încrederea echipei de la Consiliul Județean: “Sunt onorat să fac parte din echipa PSD Vâlcea și sunt convins că vom câștiga și Primăria Municipiului și președenția CJ Vâlcea. Avem liste formate din oameni frumoși și la propriu și la figurat. În această formulă vom sărbători victoria în iunie.”

Iată lista PSD pentru Consiliul Județean Vâlcea:

 1. Constantin Rădulescu
 2. Bică Andra
 3. Pistol Bogdan
 4. Dobrete Adina Florentina
 5. Iliescu Ion-Adrian
 6. Grigorescu Remus
 7. Dima Cosmin Adrian
 8. Lupu Alina
 9. Mirea Mihaela
 10. Bușu Adrian
 11. Argeșanu Irina Maria
 12. Iordache Dănuț
 13. Bobocea Gheorghe
 14. Nicolaescu Ion
 15. Ciocan Vetuța
 16. Roșu Roxana Călina
 17. Popa Remus Maria
 18. Grigorie Laura
 19. Voiculeț Costinel – Alin
 20. Belciu Ion
 21. Moise Iuliana
 22. Mutuligă Florin Nicolae
 23. Lupu Alin
 24. Bălășete Răzvan
 25. Găitănaru Adrian
 26. Vâlcea Răzvan
 27. Ungureanu Alexandra Letiția
 28. Bălănoiu Mădălina
 29. Popescu Bogdan
 30. Popa Ioana
 31. Teodorescu Bogdan
 32. Mirescu Cătălin
 33. Diaconu Eduard
 34. Borcan Mihai
 35. Fuiorea Cristina
 36. Luciu Ionuț
 37. Șașcâm Irinel
 38. Răducanu Alexandru
 39. Stănică Ionuț-Laurențiu
 40. Zdârcea Răzvan