FOTO – Constantin Rădulescu (PSD) și echipa sa s-au înscris oficial în luptă pentru CJ Vâlcea

Social-democrații au depus azi, 20 aprilie 2024, la ora 12.00, azi, 29 aprilie 2024, lista…

Social-democrații au depus azi, 20 aprilie 2024, la ora 12.00, azi, 29 aprilie 2024, lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie. De asemenea, liderul partidului Constantin Rădulescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, funcție pe care are șanse imense să o câștige cu un scor zdrobitor. Echipa sa, pe o propune în fața vâlcenilor, este una tânără cu o medie de vârstă ce trece puțin peste 40 de. De asemenea, 30% din candidați este reprezentat de doamnele și domnișoarele din partid. Delegația PSD Vâlcea a fost însoțită la Biroul Electoral Județean (BEJ) de primarul Mircia Gutău.

“Noi le spunem vâlcenilor că avem buna credință și ne vom duce la îndeplinire toate promisiunile. De ce spun asta? Pentru că în acest moment avem în derulare proiecte de peste 600 de milioane de euro în condițiile în care am promis 350 de milioane și am depășit țintă propusă. Avem în pregătire proiecte în valoare de încă 200 de milioane de euro, proiecte în domeniile strategice de dezvoltare. În anul 2028 o să depășim suma de un miliard de euro. Consiliul Județean Vâlcea va gestiona acesta sumă în domenii precum infrastructură rutieră, infrastructură de mediu, sănătate, protecție socială, turism, educație și sport. Noi le propunem vâlcenilor o listă echilibrată, puternică, o listă echilibrată și din punct de vedere al profesiilor. Avem oameni noi, toată lista are oameni cu experiență în administrație. 33 la sută dintre candidați sunt doamne și domnișoare. În ceea ce privește ținerii, ne apropiem de 40 la sută. Media de vârstă a candidaților pentru Consiliul Județean Vâlcea este de 43 de ani. Sunt onorat să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea alături de astfel de oameni” – a declarat președintele PSD Vâlcea Constantin Rădulescu, la ieșirea de la Biroul Electoral Județean.

La rândul său, primarul Mircia Gutău și-arătat sprijinul și încrederea echipei de la Consiliul Județean: “Sunt onorat să fac parte din echipa PSD Vâlcea și sunt convins că vom câștiga și Primăria Municipiului și președenția CJ Vâlcea. Avem liste formate din oameni frumoși și la propriu și la figurat. În această formulă vom sărbători victoria în iunie.”

Iată lista PSD pentru Consiliul Județean Vâlcea:

  1. Constantin Rădulescu
  2. Bică Andra
  3. Pistol Bogdan
  4. Dobrete Adina Florentina
  5. Iliescu Ion-Adrian
  6. Grigorescu Remus
  7. Dima Cosmin Adrian
  8. Lupu Alina
  9. Mirea Mihaela
  10. Bușu Adrian
  11. Argeșanu Irina Maria
  12. Iordache Dănuț
  13. Bobocea Gheorghe
  14. Nicolaescu Ion
  15. Ciocan Vetuța
  16. Roșu Roxana Călina
  17. Popa Remus Maria
  18. Grigorie Laura
  19. Voiculeț Costinel – Alin
  20. Belciu Ion
  21. Moise Iuliana
  22. Mutuligă Florin Nicolae
  23. Lupu Alin
  24. Bălășete Răzvan
  25. Găitănaru Adrian
  26. Vâlcea Răzvan
  27. Ungureanu Alexandra Letiția
  28. Bălănoiu Mădălina
  29. Popescu Bogdan
  30. Popa Ioana
  31. Teodorescu Bogdan
  32. Mirescu Cătălin
  33. Diaconu Eduard
  34. Borcan Mihai
  35. Fuiorea Cristina
  36. Luciu Ionuț
  37. Șașcâm Irinel
  38. Răducanu Alexandru
  39. Stănică Ionuț-Laurențiu
  40. Zdârcea Răzvan