Hoț prins în flagrant, în ziua de Paște, în incinta Pieței Simian din Râmnicu Vâlcea

Un tânăr a fost prins în flagrant chiar la locul faptei, după ce a pătruns…

Un tânăr a fost prins în flagrant chiar la locul faptei, după ce a pătruns în incinta unei societăți comerciale (firmă de plastice) din zona Piața Simian din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde a încercat să fure mai multe bunuri. Incidentul a avut loc chiar în seara zilei de duminică, 5 mai 2024, în ziua de Paște. Bărbatul e recidivist, polițiștii descoperind că, în luna aprilie, el a mai prădat alte două firme din oraș.

“Polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit rapid, deplasându-se la fața locului, unde a depistat în curtea societății, în flagrant delict, un bărbat de 24 de ani, care a fost identificat și condus la sediul poliției pentru audieri.

Totodată, în urma activităților desfășurate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul ar mai fi sustras, în luna aprilie 2024, din incinta a două societăți comerciale din municipiu, mai multe sume de bani.

După administrarea probatoriului, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată (3 acte materiale), în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia” – precizează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ